SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
prezračevanje prostorov

Airdog je zdaj certificiran za pomoč pri uničenju Covid-19!

09/04/2021

COVID-19 je posebej poudaril pomen dobrih higienskih navad, pri čemer so zdravstveni strokovnjaki nenehno opozarjali na načine za preprečevanje širjenja mikrobov in virusov. Kot rezultat tega si sedaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi prizadevamo za dobro higieno. Kvaliteta čistega zraka je postala dobrina.

Predstavljamo vam rezultate najnovejšega testiranja v Evropi (29.1.2021), ki ga je izvedel inštitut BIOSAFETY UNIT LABORATORY OF BIOLOGY, department of medicine, Democritus University of Thrace. Testirali so napravo TPATM by Airdog, model X5 posebej za Koronavirus SARS – Cov2.
Rezultati so pokazali izjemno učinkovitost naprave, namreč v 30 sekundah je bilo uničenega 99.02 % virusa Koronavirus SARS – Cov2 v prostoru.

Dejansko so zmogljivosti izdelka za čiščenje zraka tako učinkovite, da lahko uničijo SARS –  Cov2 v 99,02% vseh preizkusnih scenarijih!

Rezultate tega izdelka v preizkusnih podatkih je opravil neodvisni biološki laboratorij za biološko varnost na grški univerzi Democritus, ki je uvrščen med 10 najboljših univerz v Grčiji in v Evropski uniji.

COVID-19 je večino ljudi in gospodarstva potisnil do roba in celo čez. Svet se v bitki sooča s prelomno točko, da zadrži izbruh, zato je toliko pomembneje, da izkoristimo vse, kar je dobrega na voljo za preprečitev širjenje okužb. Veseli smo, da imamo certificirani izdelek, ki pri zajezitvi Covida 19 igrajo aktivno vlogo.