SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH

Trgovina

Čistilci zraka TPA by Airdog so zanesljivi, ko se gre za varnost ljudi v zaprtih prostorih.

V vaših prostorih se vi in vaši zaposleni srečujejo z okuženimi ali potencialno okuženimi ljudmi. Prav zato se nam zdi, da je toliko pomembnejše, da je zrak v vašem prostoru sanitiziran in prečiščen. Znano je, kako se virusi prenašajo.

S čistilci zraka TPATM by Airdog lahko bistveno prispevate k zajezitvi širjenja virusov, saj je zrak neprestano sanitiziran in prečiščen. Bolje zaščiteni so tako vsi.

Gre za preventiven pristop. Ker je prostor popolnoma težko prezračiti (samo odrtje oken ni dovolj), je naš sistem zagotovo mnogo učinkovitejši in konstantnejši (stabilen). S čistilcem zraka TPATM by Airdog boste vašim obiskovalcem in zaposlenim omogočili precej varnejše počutje.

V Slovenijo smo pripeljali trenutno najučinkovitejši čistilec zraka, ki zrak sanitizira in prečisti, tudi prostore velikih površin in volumnov. Prav ta čistilec zraka iz zraka namreč uspe odstraniti prašne delce, bakterije, viruse. Zadnji laboratorijski test v EU je bil izveden 29.1.2021 na inštitutu BIOSAFETY UNIT LABORATORY OF BIOLOGY, department of medicine, Democritus University of Thrace. Testirali so čistilec zraka X8 TPATM by AirdogRezultati so pokazali izjemno učinkovitost naprave, namreč v 30 sekundah je bilo uničenega 99.02 % virusa.

čistilec zraka

Čistilec zraka vam lahko ponudimo skupaj s posebnim stojalom, na katerem boste vse, ki vstopijo v vaše prostore, informirali o kvaliteti zraka v vaših prostorih. S tem bodo dobili občutek varnosti, po katerem še kako hrepenijo. Ob nakupu vam podarimo še nalepko, ki jo nalepite na vhodna vrata, iz katere je prav tako razvidno, da je zrak prečiščen.

Vsi čistilci zraka imajo 2 leti garancije ter zagotovljen servis. Predvsem pa je pomebno, da stroškov vzdrževanja praktično ni. Čiščenje filtrov je enostavo pod toplo vodo.