SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
prezračevanje prostorov

Konstantna non-stop učinkovitost

11/04/2021

Obstaja tehnični izraz CCM (kumulativna čistilna masa), kar pomeni, koliko onesnaževal lahko HEPA ujame, preden izgubi 50-odstotno učinkovitost. Za tipičen čistilec zraka HEPA so raziskovalci v laboratoriju kvantificirali 45 cigaret. Pri HEPA filtru je učinkovitost po 45 cigaretih padla za 50 %. Za primerjavo: po 440 cigaretah, približno 10-krat več kot pri HEPA 45, čistilna zmogljivost Airdoga pade le – 0,2%! To pomeni, da lahko Airdog sprejme 10-krat več dima in ostane 50-krat močnejši pri čiščenju! Zdaj je to velika razlika! 14: 52 Ni čudno, da je Airdog X5 tako izjemen, da odstranjuje tudi najmanjše delce.

Tehnologija, ki temelji na ionskem vetru, lahko učinkovito odstrani delce, ki so do 20-krat manjši od delcev, ki jih lahko zajamejo standardni filtri HEPA. Od vseh čistilcev zraka, ki smo jih pregledali pri LearnMetrics, ima Airdog X5 najširši razpon ravni hrupa.

Največja pomanjkljivost večine čistilcev zraka je najverjetneje filter. Če HEPA filtra ne zamenjate, ko je zamašen, je učinkovitost čistilca ogrožena – ali pa lahko v celoti preneha delovati. Pride lahko celo do sekundarne okužbe.

Non-stop učinkovitost podpira torej TPA tehnologija, ki pa je edinstvena, patentirana.