SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
prezračevanje prostorov

Okolju in denarnici prijazna rešitev za čist zrak

10/04/2021

Airdog naprave imajo pralne filtre, ki se operejo z vodo in milom. Ob uporabi Airdog naprav ne nastajajo nerazgradljivi ekološki odpadki, kot v primerjavi z drugimi prečiščevalci zraka, kjer se zrak prečisti preko HEPA filtrov.

Z okolju prijaznimi produkti postajamo boljši ljudje.

Na trgu najdemo tudi čistilce zraka, ki imajo vgrajene HEPA filtre. Ti so narejeni iz steklenih vlaken, ki jih ni mogoče reciklirati. Poleg tega se v njihovih filtrih zbirajo žive bakterije in virusi, zaradi česar se v njih razvijajo in rastejo nove bakterije. Tako lahko pride do sekundarnih okužb. Vezano na to, z vsakim dnem učinkovitost HEPA filtra pada, v najslabšem primeru lahko v celoti preneha delovati. Učinkovitost delovanja je pogojena s čistostjo filtra. Če oseba, ki je zadolžena za menjavo HEPA filtra na to pozabi, lahko naprava celo preneha delovati, ne da bi vedeli.

Na spodnji sliki je prikazana rast sekundarnih bakterij in virusov, ki so se razvili v HEPA filtru.

V nasprotju s tem, Airdog naprave delujejo brez prestanka in z maksimalnim padcem učinkovitosti čiščenja le do največ 0,2 %. Poleg tega, ko zajamejo zrak, se vse bakterije in virusi dobesedno uničijo. Na koncu odmrle odpadke očistimo z vodo in milom. Pralni filtri in njihova učinkovitost so dobesedno revolucionarni.

Poleg tega Airdog naprave filtrirajo do 20-krat manjše onesnaževalce, kot jih imajo povprečni zračni filtri. Toda njegova visoka zmogljivost ni edina značilnost, zaradi katere je najboljši na svojem področju.

Airdog čistilci zraka so prijazni vaši denarnici. Zmožnost čiščenja filtra z vodo in milom je inovacija, ki ji ni primerjave. Minimalna življenjska doba čistilcev zraka je vsaj 5 let, v teh petih letih lahko za drug čistilec zraka porabite več kot 1000 EUR samo za menjavo hepa filtrov. Z Airdogi ta strošek ne obstaja. To je velika razlika.

S tako pomembnimi dolgoročnimi prihranki je Airdog eden najcenejših čistilcev zraka. Začetni strošek je lahko sicer višji za par sto evrov. Če pa prihranite prihranek nadomestnih filtrov, boste za čistilec zraka v njegovi življenjski dobi porabili precej manj.