SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
(3 mnenja strank)

Čistilec zraka TPA by Airdog X3

650,00 (532,79 brez DDV)

Čistilec zraka TPA by Airdog X3 z revolucionarno tehnologijo TPA, ki bakterije in viruse dobesedno uniči, ne le, da jih zajame, celo do velikosti 14.6 nanometra. Omogoča vam, da boste filter preprosto oprali, ne da bi ga menjavali in s tem v okolje odlagali nerazgradljive odpadke (uporabljene HEPA filtre). Ta čistilec zraka je zelena rešitev za sanitiziran in prečiščen zrak v vašem prostoru.

Dobrodošla so povpraševanja iz vseh sektorjev gospodarstva in gospodinjstev. Posebej primeren za spalnice, otroške sobe in manjše pisarne.

Garancija

2 leti

Brezplačna dostava

po Sloveniji

Na zalogi

dobava 3-7 delovnih dni

TPA by Airdog X3 je zasnovan kot vrhunski čistilec zraka.

Naprave TPA by Airdog so prejele 2 častna naziva. Čestitamo!
” Najboljši čistilec zraka brez filtrov”, imenovan s strani Forbes (5.12.2020)
“Najbolj inovativen čistilec zraka s pralnimi filtri”, imenovan s stranik Learn metrics (6.3.2021)

Non-stop učinkovitost TPA filtra
Visok CADR (Clean Air Delivery Rate = stopnja očiščenosti zraka) 200 CMF vam omogoča, da boste z lahkoto prečistili zrak v vašem prostoru. Čiščenje brez filtrov: 50-krat bolj učinkovito kot HEPA filtri pri sterilizaciji bakterij, virusov, plesni, odstranjevanju dima ipd.

TPA by Airdog X3 očisti 20 kvadratnih metrov veliko sobo v 20 minutah.

Okolju prijazen EKO čistilec zraka

TPA by Airdog X3 ima pralne filtre. Voda in milo. Ob uporabi TPA by Airdog X3 ne nastajajo nerazgradljivi ekološki odpadki, kot v primerjavi z drugimi prečiščevalci zraka, kjer se zrak prečisti preko HEPA filtrov.
Z okolju prijaznimi produkti postajamo boljši ljudje. HEPA filtri so narejeni iz steklenih vlaken, ki jih ni mogoče reciklirati, TPA pa ponuja revolucionarno pralno rešitev. Uživajte na svežem zraku in se dobro počutite pri zaščiti našega planeta.

Prijazen tudi vaši denarnici

Zmožnost čiščenja filtra z vodo in milom je revolucionarna. Minimalna življenjska doba čistilcev zraka je vsaj 5 let, v teh petih letih lahko za drug čistilec zraka porabite več kot 1000 EUR samo za menjavo hepa filtrov. Z Airdogom X3 ta strošek ne obstaja. To je res velika razlika.
S tako pomembnimi dolgoročnimi prihranki je TPA by Airdog X3 eden najcenejših čistilcev zraka. Začetni strošek je lahko sicer višji za par sto evrov. Če pa prihranite prihranek nadomestnih filtrov, boste za čistilec zraka v njegovi življenjski dobi porabili precej manj.

Čiščenje filtra in non-stop učinkovitost 24/7/365:

Airdog V5 deluje učinkovito. V nasprotju s tem, so raziskovalci v laboratoriju testirali učinkovitost HEPA filtrov na primeru dima pokajenih cigaret. Že po 45-ih cigaretih, se HEPA filter zamaši 50 %. Za primerjavo, po 440 cigaretah, čistilna zmogljivost Airdoga pade le – 0,2 %, medtem ko pade za 50 % pri HEPA filtrih. No, to pa je ogromna razlika. Poleg tega, da Airdog pobere tudi do 20-krat manjše delce kot ostali najboljši HEPA filtri. Najverjetneje je največja slabost čistilcev zraka menjavanje HEPA filtrov. Če hepa filtra ne zamenjate pravočasno, je lahko učinkovitost čistilca tudi nična ali celo škodljiva, lahko pride tudi do sekundarne okužbe. Pri Airdogu X3 ta problem ne obstaja, saj je njegova efektivnost delovanja non-stop in konstantna.

Enostavna namestitev:
Namestitev aparata je podprta tako z video predstavitvijo kot tudi z natančninim pisnimi navodili za uporabo. Zagotavljamo vam, da boste namestitev opravili hitro in enostavno.

Tiho delovanje:
Najnižja nastavitev hitrosti ventilatorja bo ustvarila le 22 dB ravni hrupa, to je rekordno nizka glasnost. Najvišja nastavitev hitrosti ventilatorja bo povzročila do 63 dB ravni hrupa, vendar aparat v tem načinu delovanja deluje zelo redko, samo kadar ga namensko vklopimo zaradi posebno hitre potrebe po hitrem očiščenju zraka. Airdog naprave, ko delujejo 24/7/365, so v svojem optimalnem delovanju non-stop in takrat delujejo na najnižjem nivoju glasnosti, to je 22 dB. V takšnem delovanju so preko 90 % svojega delovanja. Pohvalimo se lahko, da so bile Airdog naprave proglašene za rekorderje med najtišjimi.

Dober prijatelj, če trpite za alergijami:
Airdog naprave temeljito prečistijo zrak vseh drobnih delcev in vam omogočijo, da živite in dihate svobodno, s polnimi pljuči. Predstavljajte si sebe, ko sproščeno zajamete svež zrak in kvalitetno preživljate čas doma. Garantirano zelo uspešen pri alergikih in astmatikih.

Dodatne informacije

Velikost

50,8 x 25,4 x 25,4 cm

Prostornina obdelanega zraka

200 m3/h

Moč motorja

od 1 do 27 W

Neto teža

5 kg

Mnenja strank

3 reviews for Čistilec zraka TPA by Airdog X3

 1. Jadranka Gjerkeš Pančič, mag. farm, Lekarna na Ogrlici

  V našo lekarno smo postavili aparat X3, ki nas dobro ščiti pred virusi.
  Z aparatom smo zadovoljni in ga z veseljem priporočamo vsem lekarnam, ki iščejo rešitev za prečiščen zrak.

 2. Polona Kovač, prof., ravnateljica GŠ Hrastnik

  Aparat X3 smo spomladi letos postavili v učilnico za flavto. Z dodatnim čiščenjem zraka želimo še posebej zaščititi učence in učiteljico pred virusi in bakterijami v izpihanem zraku iz inštrumenta. Aparat je dovolj tih, da ne moti samega pouka.

 3. Marijan Kajzba

  Z napravo za čiščenje in dezinfekcijo zraka smo zelo zadovoljni. Od kar jo imamo se v naših prostorih brez skrbi srečujemo s svojimi člani in še nihče ni zbolel za korono boleznijo.Všeč nam je, ker je njeno delovanje tako tiho.

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na voljo trije modeli TPATM by Airdog

TPA X8

Naš najmočnejši model
za velike površine.

Prostornina prečiščenega zraka
1000 m3/h


Moč motorja
od 22 do 110 W


Velikost
76 x 38 x 38 cm


Neto teža
19,7 kg


Cena
1.590 €
1.303 € + DDV

TPA X5

Prvi TPA. Najbolje prodajan.
Obožujejo ga stranke po vsem svetu.

Prostornina prečiščenega zraka
350 m3/h


Moč motorja
od 15 do 55 W


Velikost
65 x 31,6 x 30,6 cm


Neto teža
10,7 kg


Cena
1.090 €
893 € + DDV

TPA X3

Pametno razkuževanje in
čiščenje zraka za manjše prostore.

Prostornina prečiščenega zraka
210 m3/h


Moč motorja
od 10 do 27 W


Velikost
50,8 x 25,4 x 25,4 cm


Neto teža
5 kg


Cena
650 €
532 € + DDV