SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
(1 mnenje stranke)

Čistilec zraka TPA by Airdog X8

1.590,00 (1.303,28 brez DDV)

Čistilec zraka TPA by Airdog X8 z revolucionarno tehnologijo TPA, ki bakterije in viruse dobesedno uniči, ne le, da jih zajame, celo do velikosti 14.6 nanometra. Omogoča vam, da boste filter preprosto oprali, ne da bi ga menjavali in s tem v okolje odlagali nerazgradljive odpadke (uporabljene HEPA filtre). Ta čistilec zraka je zelena rešitev za sanitiziran in prečiščen zrak v vašem prostoru.

Dobrodošla so povpraševanja iz vseh sektorjev gospodarstva in zasebnikov. Primeren za večje prostore doma, kot sta kuhinja z dnevno sobo, za šolske prostore, zdravstvene domove, prostore v javnih ustanovah, kjer se dnevno srečuje in menja veliko ljudi.

Garancija

2 leti

Brezplačna dostava

po Sloveniji

Na zalogi

dobava 3-7 delovnih dni

Najinovativnejši čistilec zraka!

Naprave TPA by Airdog so prejele 2 častna naziva. Čestitamo!
“Najboljši čistilec zraka brez filtrov”, imenovan s strani Forbes (5.12.2020)
“Najbolj inovativen čistilec zraka s pralnimi filtri”, imenovan s stranik Learn metrics (6.3.2021)

Non-stop učinkovitost TPA filtra
Visok CADR (clean air delivery rate = stopnja očiščenosti zraka), do 470 CFM, je več kot dvakrat več kot pri Airdogu X5! To je verjetno rekordno visoka stopnja pretoka čistega zraka – za kateri koli električni filtracijski čistilnik zraka v zgodovini! Čiščenje brez filtrov: 50-krat bolj učinkovito kot HEPA filtri pri sterilizaciji bakterij, virusov, plesni, odstranjevanju dima ipd.

TPA by Airdog X8 očisti 100 kvadratnih metrov veliko sobo v 20 minutah.

Detektor kakovosti zraka:
Vključuje snemljiv laserski detektor kakovosti zraka, ki lahko zazna kakovost zraka v realnem času.

Okolju prijazen

TPA by Airdog X8 ima pralne filtre. Voda in milo. Ob uporabi TPA by Airdog X8 ne nastajajo nerazgradljivi ekološki odpadki, kot v primerjavi z drugimi prečiščevalci zraka, kjer se zrak prečisti preko HEPA filtrov.
Z okolju prijaznimi produkti postajamo boljši ljudje. HEPA filtri so narejeni iz steklenih vlaken, ki jih ni mogoče reciklirati, TPA pa ponuja revolucionarno pralno rešitev. Uživajte na svežem zraku in se dobro počutite pri zaščiti našega planeta.

Prijazen tudi vaši denarnici

Zmožnost čiščenja filtra z vodo in milom je revolucionarna. Minimalna življenjska doba čistilcev zraka je vsaj 5 let, v teh petih letih lahko za drug čistilec zraka porabite več kot 1000 EUR samo za menjavo hepa filtrov. Z Airdogom X8 ta strošek ne obstaja. To je velika razlika.
S tako pomembnimi dolgoročnimi prihranki je TPA by Airdog X8 eden najcenejših čistilcev zraka. Začetni strošek je lahko sicer višji za par sto evrov. Če pa prihranite prihranek nadomestnih filtrov, boste za čistilec zraka v njegovi življenjski dobi porabili precej manj.

Čiščenje filtra in non-stop učinkovitost (zaradi TPA tehnologije):

TPA by Airdog X8 deluje učinkovito 24/7/365. V nasprotju s tem, so raziskovalci v laboratoriju opredelili, da se že po 45 cigaretih dima, HEPA filter zamaši 50 %. Za primerjavo, po 440 cigaretah, čistilna zmogljivost Airdoga pade le – 0,2 %, medtem ko pade za 50 % pri HEPA filtrih. No, to pa je ogromna razlika. Poleg tega, da Airdog pobere tudi do 20-krat manjše delce kot ostali najboljši HEPA filtra. Najverjetneje je največja slabost čistilcev zraka menjavanje HEPA filtrov. Če hepa filtra ne zamenjate pravočasno, je lahko učinkovitost čistilca tudi nična ali celo škodljiva, lahko pride tudi do sekundarne okužbe. Pri Airdogu X8 ta problem ne obstaja, saj je njegova efektivnost delovanja non-stop in konstantna.”

Enostavna namestitev:
Namestitev aparata je podprta tako z video predstavitvijo kot tudi z natančninim pisnimi navodili za uporabo. Zagotavljamo vam, da boste namestitev opravili hitro in enostavno.

Tiho delovanje:
TPA by Airdog X8 aerodinamično zasnovo dvigne na višjo raven. Ne boste našli drugega čistilca zraka, ki bi bil tišji od X8, z dvojnim nivojem pretoka zraka, ki ga prevladuje naša industrija X5, in nivojem hrupa, ki je enak X5. Povprečen nivo zvoka je 43 dB, najvišji 63 dB, najnižji, ob nočnem delovanju je 22 dB.

Dober prijatelj, če trpite za alergijami:
Airdog naprave temeljito prečistijo zrak vseh drobnih delcev in vam omogočijo, da živite in dihate svobodno, s polnimi pljuči. Predstavljajte si sebe, ko sproščeno zajamete svež zrak in kvalitetno preživljate čas doma. Garantirano zelo uspešen pri alergikih in astmatikih.

Dodatne informacije

Velikost

76 x 38 x 38 cm

Prostornina obdelanega zraka

1000 m3/h

Moč motorja

od 22 do 110 W

Neto teža

19,7 kg

Mnenja strank

1 review for Čistilec zraka TPA by Airdog X8

  1. Katarina Djaniš

    Z napravo za čiščenje zraka sem se odločila zaradi precejšnje onesnaženosti zraka v skladiščih, kjer imam svoj delavnico. Kar precej vpliva na moje zdravje. X8 zrak prečisti ekstremno hitro in tiho, tako da sem super zadovoljna z nakupom. Všeč mi je tudi, da ni dodatnih stroškov s filtri in da lahko napravo po želji premikam in selim na različne lokacije. Vsekakor priporočam!

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na voljo trije modeli TPATM by Airdog

TPA X8

Naš najmočnejši model
za velike površine.

Prostornina prečiščenega zraka
1000 m3/h


Moč motorja
od 22 do 110 W


Velikost
76 x 38 x 38 cm


Neto teža
19,7 kg


Cena
1.590 €
1.303 € + DDV

TPA X5

Prvi TPA. Najbolje prodajan.
Obožujejo ga stranke po vsem svetu.

Prostornina prečiščenega zraka
350 m3/h


Moč motorja
od 15 do 55 W


Velikost
65 x 31,6 x 30,6 cm


Neto teža
10,7 kg


Cena
1.090 €
893 € + DDV

TPA X3

Pametno razkuževanje in
čiščenje zraka za manjše prostore.

Prostornina prečiščenega zraka
210 m3/h


Moč motorja
od 10 do 27 W


Velikost
50,8 x 25,4 x 25,4 cm


Neto teža
5 kg


Cena
650 €
532 € + DDV