SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH
SANITIZIRAN IN PREČIŠČEN ZRAK V PROSTORIH

Čistilci zraka za šole

Rešitev za vašo šolo, popolnoma v skladu s smernicami ministrstev in NIJZ.

Čistilec zraka Airdog TPA X8

Čistilec zraka
Airdog TPA X8

VARUJE ZDRAVJE V ŠOLI V SKLADU S SMERNICAMI.

PRIMERNO

Primerno za učilnice, pisarne in laboratorije (mod. X8).

HITRO

Do približno 1000 m 3/h (mod. X8).

VEČNAMENSKO

Odstranjuje mikroorganizme in ultr afine delce.

VARNO

Ne oddaja člo veku nevarnih snovi.

EKONOMSKO IN TRAJNO

Filter se n e menjuje, samo opere.

TPA® FILTRACIJSKA TEHNOLOGIJA

Izven tradicionalne tehnologije

Airdogova patentirana tehnologija TPA® je najučinkovitejša rešitev za odstranjevanje mikroorganizmov in čiščenje zraka na trgu. Znanstveni testi so pokazali, kako Airdogov revolucionarni sistem elektrostatične privlačnosti z dvojno polarnostjo trajno odstrani 99,9 % virusov, bakterij, bio-aerosolov, HOS (hlapne organske spojine) in ultra finih delcev. Airdog je trajnostna rešitev, ki ne potrebuje rezervnih delov, saj je filter, na katerem se zbirajo delci, pralen.

REŠITEV ZA VSE VAŠE POTREBE

Airdog X8

Naš najmočnejši model
za velike površine.

Prostornina prečiščenega zraka
1000 m3/h


Velikost
76 x 38 x 38 cm

 

 

Airdog X5

Prvi TPA. Najbolje prodajan.
Obožujejo ga stranke po vsem svetu.

Prostornina prečiščenega zraka
350 m3/h


Velikost
65 x 31,6 x 30,6 cm

Airdog X3

Pametno razkuževanje in
čiščenje zraka za manjše prostore.

Prostornina prečiščenega zraka
210 m3/h


Velikost
50,8 x 25,4 x 25,4 cm

Pametna aplikacija za nadzor in nadzor zraka v realnem času.

Airdog lahko preko namenske APLIKACIJE povežemo z mobilnim telefonom, ki prikazuje raven AQI* in deluje kot daljinski upravljalnik.

prezračevanje prostorov

* Indeks kakovosti zraka (AQI – air quality index)

Lastnosti, zahteve in tehnologija

Tehnična primerjava med različnimi vrstami

SMERNICE, KI KAŽEJO, KAKŠNE LASTNOSTI
MORAJO IMETI PREZRAČEVALNI SISTEMI,
ZA KATERE JAMČI AIRDOG

Varnost

Sistemi, ki se uporabljajo, morajo predvsem zagotavljati varnost prisotnih ljudi. Ne morete rešiti ene težave, da bi ustvarili drugo. Prednost je treba dati tehnologijam, ki za odpravo mikroorganizmov ne sproščajo v okolje škodljivih snovi v večjih količinah, kot so običajno že prisotne v naravi. Torej snovi, naboji, UV žarki, stranski produkti kemičnih reakcij ali kaj drugega, kar deluje na celice mikroorganizmov. Te celice so zelo podobne človeškim celicam, zato lahko snovi in biocidi, ki lahko ubijejo ali onesposobijo mikroorganizme, povzročijo poškodbe človeških celic, s potencialno resnimi posledicami čez čas. Obstajajo na primer univerzitetne študije (glej povezavo na prejšnji strani), ki svarijo pred uporabo ionizatorjev, ki jih te študije ocenjujejo kot rakotvorne. Upoštevati je treba tudi varnost tistih, ki bodo morali vzdrževati, da se izognejo nepotrebnemu tveganju.

Airdog tehnologija poskrbi za upravljanje zraka v napravi brez emisij nevarnih snovi v okolje in je zato popolnoma varna za uporabo v prisotnosti ljudi.

Učinkovito čiščenje

Resnično nevaren segment trdnih delcev so ultrafini trdni delci (velikosti od 100 nanometrov naprej). Izbrane tehnologije morajo biti sposobne odstraniti tudi to vrsto delcev. Nima smisla odstranjevati PM10 in PM2,5, če drobnejši delci, ki so najnevarnejši, ostanejo v zraku. Zelo pomembno je, da kakovost čiščenja ostane nespremenjena skozi čas, ne da bi pri tem izgubila učinkovitost zaradi zamašitve filtrov, ki je ena od Ahilove pete HEPA filtrov.

Dokazano je, da tehnologija Airdog zaustavi ultrafine delce do velikosti 14,6 nanometrov (omejitev merjenja instrumenta).

Trajnost

Vsaka današnja velika uporaba mora nujno upoštevati tudi vpliv na okolje, zato je treba dati prednost sistemom, ki ne zahtevajo menjave filtrov. Mnogi izpraznjeni fizikalni filtri so poleg tega, da je z njimi nevarno rokovati, ker mrgoli aktivnih mikroorganizmov, tudi poseben odpadek, ki ga je težko odstraniti.

Airdog filter se ne menja, ampak pere.

Vsestranskost

Da bi zmanjšali tveganje okužbe in zmanjšali izpostavljenost onesnaženju s trdnimi delci, morajo tehnologije, ki jih je treba uporabiti, hkrati odstraniti mikro organizme in jih uničiti.

Tehnologija Airdog ponuja dvojno funkcionalnost odstranjevanja in uničenja mikroorganizmov ter filtracije oziroma očiščenja delcev. Airdog lahko zaustavi tudi najnevarnejše delce, ultrafine.

Učinkovito odstranjevanje mikroorganizmov

Tehnologije, ki jih je treba izbrati, morajo dokazati, da so sposobne odstraniti vse patogene mikroorganizme. Ob ugotovitvi, da se patogene okužbe pojavljajo predvsem preko aerosolov, ki se sproščajo neprekinjeno ob izdihu, so številne študije potrdile potrebo po uničevanju mikroorganizmov neprekinjeno 24/7, v prisotnosti ljudi in hitro. Vsaka uporabljena tehnologija mora nuditi visok CADR (clean delivery rate), ker je v skladu s smernicami potrebnih najmanj 36 m3 / uro za vsako prisotno osebo (10 litrov / sekundo / osebo), da se tveganje okužbe zmanjša na sprejemljive ravni. V tipični učilnici s 25 ljudmi to pomeni 900 m 3/h.

Model Airdog X8 je bil uspešno testiran na različnih bakterijah in virusih, vključno s Sars-Cov2, in lahko prenese do približno 1.000 m3 / h zraka.

Ekonomičnost uporabe

Iz očitnih razlogov morajo biti izbrane tehnologije poceni za nakup in tudi uporabo, tako v smislu porabe električne energije kot stroškov vzdrževanja in delovanja, ki morajo biti čim nižji (torej po možnosti brez potrošnega materiala, kot so filtri ali svetilke).

Tehnologija Airdog izkorišča aktivni filtrirni sis tem, ki nudi n eprekinjen pretok zraka brez zamašitve in izgube učinkovitosti kot fizični filtri in ne zahteva zamenjave filtra, ki ga je treba le občasno oprati. Poraba električne energije zanemarljiva.

TPATM by Airdog so overili v mnogih mednarodno priznanih institucijah

Suppression Effect of Formaldehyde

˃ 99,9 %

Suppression Effect of PM2.5

˃ 99,9 %

Suppression Effect of Total Bacteria Counts

˃ 99,9 %

5011468

Performance on Clean Air Delivery Rate (CADR) in terms of PM2.5 Removal

185.4 Cubic Feet/Minute (CFM)
for X5

Ozone Emission

˃ 0.01 PPM, Undetectable

CADR particle: 219.5 CFM

 CCM particle ˃ 33000 mg

Executive Order G-18-068 The Clean Air Agency certified this air purifier is ozone safe

CADR formaldehyde: 72.9 CFM

CCM formaldehyde
˃ 1500 mg

Remove untrafine particles down to

14.6 nanometer

Removal Rate of H3N2 Influenza Virus in 1h

99.99 % for X8

Predstavljamo vam rezultate najnovejšega testiranja zraka v Evropi (29.1.2021), ki ga je za podjetje IGEAMED izvedel inštitut BIOSAFETY UNIT LABORATORY OF BIOLOGY, department of medicine, Democritus University of Thrace.Testirali so napravo TPATM by Airdog, model X5 posebej za Koronavirus SARS - Cov2. Rezultati so pokazali izjemno učinkovitost naprave, namreč v 30 sekundah je bilo 99.02 % virusa Koronavirus SARS - Cov2 v prostoru.

Zadovoljni uporabniki

★★★★★

Z napravo za čiščenje zraka smo zelo zadovoljni. Od kar jo imamo, se v naših prostorih brez skrbi srečujemo s svojimi člani in še nihče ni zbolel za korono boleznijo. Všeč nam je, ker je njeno delovanje tako tiho. Kadar je ne potrebujemo, jo posodimo našemu najemniku, ki se ukvarja s fitnesom. Pravi, da njegove stranke zdaj raje prihajajo k njemu, ker se počutijo bolj varne.

 

Marijan Kajzba
Predsednik društva upokojencev Vojnik

★★★★★

Jaz sem astmatik, kar pomeni, da imam tezave z dihanjem in tudi ogromno alergij. Prsice, prah, slab zrak hitro vplivajo na moje dihanje, pocutje in zdravje... V nekaterih prostorih ali hisah se alergije pojavijo hitreje in bolj intenzivno. Odkar je mami kupila aparat Airdog so se le-te izjemno zmanjsale! In moje dihanje je olajsano. Prej nisem vedela da taki aparati sploh obstajajo, zdaj pa prisegam na to. Res pomaga.

 

Maruša Malec

★★★★★

V našo lekarno smo postavili aparat X3, ki nas dobro ščiti pred virusi.
Z aparatom smo zadovoljni in ga z veseljem priporočamo vsem lekarnam, ki iščejo rešitev za prečiščen zrak.

 

Lekarna na Ogrlici